Що відбувалося на дитячому майданчику в одному з районів Харкова (ФОТО)

В одному з районів Харкова оновили дитячий майданчик

У Харкові приводять до ладу місця загального користування. Відповідні роботи виконали в Індустріальному районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Працівники Адміністрації Індустріального району привели до ладу елементи дитячих майданчиків на пр. Індустріальному та вул. Роганській. Робітники пофарбували урни, лави та інші елементи благоустрою, а також підсипали під гойдалку пісок.

Також у Харкові щотижня для дітей проводять відкриті тренування на території підземного паркінгу в ТРЦ “Нікольський”. Днями Тренери школи Flip Rollers School провели майстер-клас із фігурного катання на роликах. Для учасників заходу виступили вихованці школи, і пройшов флешмоб від професійних ролерів.

Наприкінці березня на підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що, у лютому провели відкрите заняття з таеквондо. Тренування організували в рамках проєкту відкритих тренувань “Юні та незламні” Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Тренування провели тренери Дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств “ХЗТД” і всі охочі могли долучитися до тренування. Також на заході показали майстерність вихованці та тренери центру бойових мистецтв ЗТУ Віталія Гагаріна. Показові виступи провели понад 200 хлопців та дівчат.


Читайте также