Що відбувалося у ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

Найактивнішим учасникам відкритого тренування вручили призи

У підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові.

 

У міській раді зазначили, що всеукраїнський баскетбольний клуб PUSH TEAM у своєму штаті нараховує 57 тренерів і понад 1200 вихованців у Харкові, Києві, Кременчуці та Кропивницькому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ВПО і звільнені з полону можуть отримати ваучери на навчання. Така практика збільшить шанси на працевлаштування за обраною спеціальністю. За допомогою ваучера можна повністю чи частково оплатити навчання у закладах освіти.

Такі ваучери можуть отримати в тому числі внутрішньо переміщені особи працездатного віку та звільнені з полону особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії проти України. Щоб отримати ваучер, вказаним категоріям громадян потрібно звернутися до центру зайнятості.

Визначено 70 професій і спеціальностей, за якими можна отримати ваучер. З переліком професій і спеціальностей, закладів навчання, необхідних документів і процедурою видачі ваучерів можна ознайомитися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися