Як харків'яни розважалися в ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

Для учасників заходу провели флешмоб від професійних ролерів

Днями на території паркінгу ТРЦ “Нікольський” відбулося чергове тренування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Тренери школи Flip Rollers School провели майстер-клас із фігурного катання на роликах. Для учасників заходу виступили вихованці школи, і пройшов флешмоб від професійних ролерів.

Організатори - Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці березня на підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові.

У лютому провели відкрите заняття з таеквондо. Тренування організували в рамках проєкту відкритих тренувань “Юні та незламні” Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Тренування провели тренери Дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств “ХЗТД” і всі охочі могли долучитися до тренування. Також на заході показали майстерність вихованці та тренери центру бойових мистецтв ЗТУ Віталія Гагаріна. Показові виступи провели понад 200 хлопців та дівчат.

Проведення відкритих тренувань стартувало у січні. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися