У Харкові перекрили на два тижні проїзд: як об'їхати

Обмеження пов’язане з проведенням ремонтних робіт з заміни ділянки водогону

З 20 вересня до 4 жовтня заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті будівництва та шляхового господарства наголосили, що це пов’язано з проведенням ремонтних робіт з заміни ділянки водогону.

Об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області працівники дорожньої служби продовжують підтримувати в належному стані мостові споруди. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на 4 мостах. 

Зараз в області триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів, загалом в роботі 18 об'єктів, спеціалісти підтримують у належному експлуатаційному стані тимчасові переправи. У Службі нагадали, що таких в області – 25 мостів. На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді: заміна перехідної плити, заміна деформаційних швів, засипання розмивів конуса штучної споруди, встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження. “Наразі продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків”, - зазначили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий розповів, де харків'янам шукати свої автомобілі, які вони вимушено кинули на початку війни на дорогах.


Читайте также