Що відбувається на дорогах та мостах у Харківській області (ФОТО)

На Харківщині триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів

У Харківській області працівники дорожньої служби продовжують підтримувати в належному стані мостові споруди. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на 4 мостах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Зараз в області триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів, загалом в роботі 18 об'єктів, спеціалісти підтримують у належному експлуатаційному стані тимчасові переправи. У Службі нагадали, що таких в області – 25 мостів.

На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді:

  • заміна перехідної плити,

  • заміна деформаційних швів,

  • засипання розмивів конуса штучної споруди,

  • встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження.

“Наразі продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків”, - зазначили в Службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області розпочалися ремонтно-відновлювальні роботи ще на одному мосту, зруйнованому російськими окупантами. У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області розповіли, що інфраструктурна відбудова Харківської області триває. Роботи стартували на 18-й споруді, яку капітально відновлюють у місті. Міст було зруйновано ще наприкінці лютого 2022 року.

"Відбудова мостів на ключових логістичних маршрутах вкрай важлива для обороноздатності країни. Стале транспортне сполучення відіграє значну роль у забезпеченні військових потреб та роботи гуманітарних коридорів. Тому з моменту деокупації Харківщини – не припиняємо працювати на інфраструктурних об'єктах", - наголосили у Службі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися