Що сталося з автівками, покинутими на дорогах Харкова на початку війни

Щоб забрати свою машину, необхідно звернутися до Департаменту з інспекційної роботи

Директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий розповів, де харків'янам шукати свої автомобілі, які вони вимушено кинули на початку війни на дорогах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За його словами, харків’яни можуть забрати авто зі спеціальних майданчиків. Він розповів, що у перші дні війни багато автівок були покинуті та постраждали від обстрілів. Директор департаменту пояснив, що була гостра потреба прибрати їх з доріг, щоб забезпечити проїзд рятувальникам і машинам швидкої допомоги, які перевозили поранених. “Тому було виділено кілька майданчиків, щоб звезти туди покинуті автомобілі. Майже всі вони там і знаходяться. Десь ще є покинуті машини у спальних районах, тому ухвалюються рішення виконкому щодо їх примусового вивезення”, - зазначив Дмитро Липовий.

За його словами, щоб забрати свою машину, необхідно звернутися до Департаменту з інспекційної роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові депутати ухвалили рішення щодо покращення роботи паркувальних майданчиків у місті. 

Керуватиме роботою паркувальних майданчиків у місті Департамент будівництва та шляхового господарства. За словами Харківський міський голова Ігор Терехов паркінги будуть охороняти та обслуговувати. Крім того, планується запровадити плату за нічне паркування автотранспорту та відновити роботу закритих раніше майданчиків.

Детальніше про рішення депутатів Харківської міської ради читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися