У Харкові троє дітей проковтнули монети: у одного з них монета застрягла у трахеї (ФОТО, ВІДЕО)

Медикам вдалося витягти монети без хірургічного втручання

За два дні у Харкові троє дітей проковтнули монети. В одного з дітей монета застрягла у трахеї. У двох інших медики виявили сторонні предмети вже у шлунках. Про це повідомляє ТСН.

До медиків звернулися батьки шестирічного хлопчика. За їх словами, дитина почала безперервно кашляти. Тоді хлопчика госпіталізували, та незабаром лікарі встановили, що у дитини у трахеї застрягла монета.

Фото скриншот із відео ТСН

Через деякий час було госпіталізовано ще двох дітей дворічну дівчинку та чотирирічного хлопчика, які також проковтнули монети. Однак у цих двох випадках медики виявили сторонні предмети у шлунках дітей.

Фото скриншот із відео ТСН

Наголошується, що лікарі дістали монети за допомогою ендоскопа без хірургічного втручання. На щастя, життю дітей нічого не загрожує. Наразі вони перебувають під наглядом медиків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що у Харкові дитина з'їла 11 магнітів. У шлунку дитини магніти з'єдналися у кільце. Це своє чергу призвело до важкої хірургічної патології непрохідності кишківника. Як виявилося, потерпілій дівчинці лише один рік. Як стільки магнітів потрапило до шлунка дитини залишається загадкою. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що уродженець міста Суми приїхав до Харкова та вакцинувався 20 разів. В один із днів чоловікові вдалося зробити цілих п'ять вакцинацій. Він розповів, чи вплинула така велика кількість вакцинацій на його здоров'я та яку мету він мав, йдучи на такий крок.

Читайте также