Кількість нових випадків СOVID-19 знижується: статистика у Харківській області

Статистика коронавірусу в Харківській області на 28 січня

Захворюваність на коронавірус на Харківщині починає нарешті йти на спад. За останню добу було підтверджено 1317 нових випадків, що на 276 менше, ніж на день раніше. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

За інформацією джерела, із загальної кількості хворих 1050 осіб – мешканці Харківського району, а 966 осіб з них – мешканці міста Харків.

Щодо інших районів області, то більша кількість хворих зафіксована у Чугуївському районі. За добу там захворіло 105 людей. Слідом за ним йде Лозівський район – 47 нових випадків захворювання. У Куп'янському районі коронавірус виявили за добу у 36 людей. В Ізюмському районі захворіло 29 людей. Ще у 27 мешканців Красноградського району виявили захворювання. У Богодухівському районі області коронавірус виявили у 25 людей.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що за добу 303 особи одужали. На жаль, коронавірусна інфекція забрала життя ще п'яти людей.

Загалом по області зареєстровано 261 546 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 236 393 хворих одужало, 6566 – померло.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що відомий харківський медик Євген Комаровський розповів про те, чи потрібно при застуді обов'язково дотримуватися постільного режиму чи це тільки завдає шкоди. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській області підтвердилися кілька випадків захворювання на новий штам коронавірусу "Омікрон". Харків'янам розповіли про те, які симптоми притаманні "Омікрону" та на що слід звернути увагу при прояві поганого самопочуття.


Читайте также