Які вакансії та зарплати пропонують у Харківській області

Стало відомо, кого шукають роботодавці у Харкові та Харківській області

Станом на вересень у Харкові відкрито понад 1400 різних вакансій. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної військової адміністрації.

Посилаючись на дані Харківського обласного центру зайнятості, ХОВА публікує список вакансій та середні заробітні плати, які пропонують роботодавці.

Так, найвища зарплата у налагоджувальника верстатів із ПК – у середньому 20 000 гривень. Середню зарплату, 15 000 гривень, одержують швачки, оператори верстатів ПК, а також трактористи-машиністи. Приблизно 12 000 гривень отримують електромеханіки ліфтами.

З повним переліком актуальних вакансій по Харкову та Харківській області можна ознайомитись тут.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

Читайте также