Через обстріли село на Харківщині перетворилося на руїни (ВІДЕО)

Російські окупанти щоденно намагаються захопити населений пункт, але у них нічого не виходить

У селі Рівнопілля на Харківщині практично не залишилося вцілілих будинків. Населений пункт буквально повністю зруйнований внаслідок постійних обстрілів з боку окупантів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник голови МВС України Антон Геращенко.

Щодня в Харківській області населені пункти зазнають обстрілів. Російські військові використовують ракети та авіацію. Загарбники також постійно намагаються взяти Рівнопілля, проте одержують відсіч від ЗСУ.

Як повідомляє військовий ЗСУ з позивним "Япончиком", практично щодня знищується велика кількість російських танків.

"Ці танки відпрацьовуємо та знищуємо. Танків знищено дуже багато, один за одним лягає щодня", - розповів військовий.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 На території Харківської області у Дергачівській громаді бійці територіальної оборони Збройних Сил України підбили два танки російських окупантів.

 На території Харківської області у селищі Борова Ізюмського району російські нацисти облаштували полігон для навчання новобранців. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 На території Харківської області Збройні Сили України незабаром наблизяться до державного кордону з Росією.

 На території Харківської області на північ від обласного центру російські окупанти можуть провести контратаку, щоб завадити настанню Збройних Сил України до державного кордону. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

На Харківщині українські військові використовують російський танк проти окупантів. Наші воїни успішно використовують трофейну техніку на Ізюмському напрямі.

Читайте также