На Харківщині українські військові використовують російський танк проти окупантів (ФОТО)

«Летючі танки», якими так пишався російський оборонпром, тепер воюють проти загарбників

У Харківській 93 бригаді Холодний Яр затрофеїла російський танк Т-80 БВМ. Про це повідомляється на сторінці "93-а ОМБр Холодний Яр" у Facebook.

За словами командира бригади, це нова модель Т-80 2020 випуску. Вночі на ньому добре працюють тепловізори. Видимість складає до п'яти кілометрів. Вночі видно з відривом до трьох кілометрів. Командир зізнається, що іноді навіть можна побачити, як по полю пробігають кабани.

picture

Зазначається, що танк, яким так пишався російський оборонпром, уже став у нагоді українським військовим і використовувався під час важких боїв на Ізюмському напрямку.

"Нашу попередню машину Т64 росіяни вразили в радіаторі. На щастя, вона поїхала з позицій, екіпаж вдалося врятувати. І зараз танк потребує ремонту. Тому пересіли на трофейну техніку", - йдеться у повідомленні.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 На території Харківської області у Дергачівській громаді бійці територіальної оборони Збройних Сил України підбили два танки російських окупантів.

 На території Харківської області у селищі Борова Ізюмського району російські нацисти облаштували полігон для навчання новобранців. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 На території Харківської області Збройні Сили України незабаром наблизяться до державного кордону з Росією. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 На території Харківської області на північ від обласного центру російські окупанти можуть провести контратаку, щоб завадити настанню Збройних Сил України до державного кордону. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися