У Харкові пропонують «спалити Кремль» (ФОТО)

Таку назву має дитячий майданчик у місті.

Сьогодні у соцмережах опублікували знімки, на яких зображений дитячий майданчик, схожий на Кремль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал "Харків 1654. Місто-герой".

Так, автор допису зазначає, що майданчик розміщено біля залізничного вокзалу "Харків-Левада" у Харкові. Також автор публікує скріншот з одного з інтернет-магазинів, де продається такий самий дитячий ігровий комплекс під назвою "Кремль".

"Після перемоги урочисто спалимо на майдані Свободи", - йдеться у дописі.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Трамвайний "дріфт" у Харкові відміняється: Європа допоможе. Трамваї у Харкові оновлять та замінять колії.

У Харкові розпочинається підготовка проєкту з масштабної реконструкції та розширення трамвайної інфраструктури. Проєкт буде реалізовано за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Так, завдяки співпраці ЄІБ, міськради та КП "Салтівське трамвайне депо" у місті замінять зношені та зруйновані росіянами трамвайні колії, закуплять нові трамваї, а також відновлять системи та інфраструктуру депо.

Учора ввечері харків’яни чули "прильоти": горіла адмінбудівля, є постраждалі. Від обстрілів окупантів постраждала жінка.

За добу з 11 на 12 листопада росіяни вели обстріл вздовж усієї лінії зіткнення та кордону з РФ у Харківській області. Увечері навіть мешканці Харкова чули вибухи та прильоти в області. Від обстрілів страждало мирне населення у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Читайте также