Учора ввечері харків’яни чули «прильоти»: горіла адмінбудівля, є постраждалі

Від обстрілів окупантів постраждала жінка.

За добу з 11 на 12 листопада росіяни вели обстріл вздовж усієї лінії зіткнення та кордону з РФ у Харківській області. Увечері навіть мешканці Харкова чули вибухи та прильоти в області. Від обстрілів страждало мирне населення у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, у селі Вовчанські хутори Чугуївського району росіяни обстріляли фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіли приміщення майстерні, їдальні та адміністративної будівлі на площі 1300 кв.м. Обстріл стався о 12:12, а пожежу вдалося загасити лише через п’ять годин. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. На щастя, постраждалих немає.

В Чугуївському районі внаслідок обстрілів окупантів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка.

В Салтівському районі Харкова на касетному боєприпасі підірвалися та отримали поранення двоє хлопців 15 та 12 років. Постраждалих дітей госпіталізовано до лікарні, їм надається уся можлива допомога, їхній стан медики оцінюють як середній.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Двоє хлопчиків 12 та 15 років натрапили на боєприпас у Північній Салтівці. Діти отримали поранення внаслідок вибуху вибухонебезпечного предмету. Рятувальники, що прибули на місце події допомагали медикам зупинити кровотечу та транспортували потерпілих до карети швидкої.

За попередніми даними спрацював касетний боєприпас.

Діти знаходяться в лікарні. По прибуттю до медзакладу їх стан було оцінено як "вкрай тяжкий".

"Проводиться оперативне втручання. Після нього діти будуть переведені до відділення реанімації. Медична допомога надається у повному обсязі", — говорять медики. У хлопців мінно-вибухові травми. За словами лікаря, прогнози щодо термінів одужання дітей давати передчасно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися