Окупанти запустили на Харків та область «шахедів» – що з ними стало

Російські війська запустили дрони-камікадзе на Харківщину.

Сьогодні вранці близько 9 години російські окупанти запустили БПЛА типу Shahed-136 на територію Харкова та Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Повітряних Сил України.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також закликав усіх перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Вже згодом Повітряне командування "Схід" повідомило про те, що на території Харківської області було збито три БПЛА типу Shahed-136.

"Вранці 16.08.2023 винищувачем та підрозділами Повітряне командування "Схід" в Харківській області 3 три БПЛА типу Shahed-136 знищено", – зазначили у Повітряному командуванні.

Крім того, за даними Харківської ОВА, сьогодні близько 8.50 окупанти завдали удару, попередньо КАБ, по селу Чернещина Ізюмського району. Пошкоджено приватний будинок. Обійшлося без постраждалих.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.

Читайте также