У Харкові будують новий парк: подробиці

В Екопарку будують нову локацію, яку почали ще до війни.

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"Великі камені – це символ сили, вічності та пам'яті. Вони символізують зв'язок поколінь. Сюди можна приходити з батьками або згадувати тих, кого вже немає з нами. Трагічні події, які переживає зараз наша країна, робить це сакральне місце з камінням, звезеним із різних регіонів України, ще важливішим", – зазначили в Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

У планах – створення каскаду озер та повний благоустрій цієї території: освітлення, озеленення, будівництво доріжок, встановлення лавок.

"Не сумніваємося, що це місце стане одним з найулюбленіших і найчастіше відвідуваних гостями нашого мультикомплексу", – зазначають в Фельдман Екопарк.

Парки у Харкові, Фельдман Екопарк

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.

Поліція звернулася до харків’ян: що сталося

З початку року на Харківщині поліцейські зафіксували понад 3200 ДТП, в яких загинули 102 людини, 911 осіб травмовані. Про порушення на дорогах Харкова та Харківської області розповів під час брифінгу заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Євген Волошин, інформують "Коментарі. Харків".

ЩО саме є найпоширенішою причиною ДТП та чи завжди варто дотримуватися лише правил дорожнього руху – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися