Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині: подробиці

Будівельна компанія з Китаю допоможе відновлювати Харківську область.

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

"Ми дякуємо нашим китайським партнерам за увагу в таких важливих питаннях, як відновлення інфраструктури та житла. Харківщина зацікавлена у міжнародній підтримці та залученні інвестицій", – підкреслив Михайло Харнам.

В свою чергу представник будівельної компанії Мей Аісі зазначив, що інвестиції з боку китайської фірми можуть бути значними, а будівництво – масовим. Іноземні інвестори пропонують створювати або відбудовувати цілі райони, в яких можуть бути як житлові будинки, так і будівлі для підприємств.

Наразі сторони готові обговорити загальну концепцію співпраці та нюанси можливих спільних проєктів для того, щоб після перемоги України іноземна компанія могла долучитися до відновлення Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.



Светлана

16 серпня 2023, 16:45

Какие китайцы, какая помощь? Пустить китайцев в страну - это пострашнее троянского коня. Китайцы - наши главные враги!!! Это Китай направил орды РФ на украинские земли. Никаких китайских инвесторов!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися