Коли у Харкові настане потепління: синоптики назвали дату

Слідом за сильними морозами до Харкова нарешті прийде потепління

Найближчими днями у Харкові вируватимуть морози. Вночі в деякі дні температура падатиме до 12 градусів нижче за 0. Проте вже цього тижня синоптики прогнозують харків'янам довгоочікуване потепління.

Так, за даними сайту Sinoptik, увечері сьогодні очікується похолодання до -9 градусів. При цьому погода утримається хмарно, без опадів.

У середу протягом дня йтиме сніг, а температура впаде до -6 градусів. На ніч стовпчики термометрів впадуть до -8 градусів.

Найхолодніше, згідно з прогнозом, буде у четвер, 27 січня. Температура повітря вночі впаде до -12 градусів. При цьому протягом усього дня буде хмарна погода, без опадів.

Вже наступного дня у Харкові очікується потепління. Вдень буде 0 градусів, а надвечір потеплішає до 1. Зазначається, що з ранку та в обід у цей день пройде невеликий сніг.

У суботу вдень також очікується 0 градусів та мокрий сніг з дощем. До цього вночі та вранці пройде сніг, а температура повітря підніметься до +1 градуса.

30 січня, у неділю, починаючи з другої години дня у місті прогнозують сніг. Надвечір температура повітря підніметься до +1 градуса. А вдень очікується -1.

picture

Читайте також:

• Харків'яни помітили незвичайне атмосферне оптичне явище. Раніше вважалося, що тим, хто побачив зазначене явище, пощастило і протягом цілого року людину переслідуватимуть удача і радісні події.

• У Харківській області автомобіль провалився під лід. Очевидці повідомили, що у машині перебував чоловік із собакою. У Мережі опублікували фото із місця подій.

• У Харкові на початку січня пройшли крижані дощі. Городяни поскаржилися в соціальній мережі на те, що місто після цих дощів перетворилося на ковзанку, якою небезпечно ходити.



Джерело: https://sinoptik.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися