У Харкові з'явилася безкоштовна "ковзанка" (ФОТО)

У Харкові люди насилу пересуваються вулицями міста через сильну ожеледь

У Харкові у зв'язку з погіршенням погоди та температурними стрибками на дорогах та тротуарах утворилася ожеледиця. Вулиці буквально перетворилися на ковзанку, бо під ногами у городян лише нічим не посипана дорога із суцільного льоду. Про це повідомляє видання Status QUO з посиланням на місцевий Telegram-канал.

У соціальній мережі опублікували фотографії, зроблені на вулицях Салтівки. Люди важко перебираються з однієї точки в іншу. Для харків'ян зараз є проблемою навіть похід у магазин, оскільки тротуар нічим не посипаний та йти просто неможливо.

picture

За словами видання, подібна ситуація зараз відбувається в Олексіївці, Павловому полі, Холодній горі, Нових будинках, у центрі та інших районах міста. Містяни обурені тим, що містом пересуватися стало просто небезпечно.

picture

Тим часом до травмпунктів у Харкові щодня звертається велика кількість людей, які впали на подібних крижаних ділянках. Як повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта, 31 грудня звернулися 26 осіб, а 3 січня – вже 72 особи, передає видання "Об'єктив".

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що після чергової зміни погоди центр Харкова більше став схожим на ковзанку. Оскільки йти таким тротуаром було просто неможливо, городяни придумали оригінальний вихід із ситуації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що синоптики розповіли, на яку погоду варто очікувати харків'янам на Різдво на триденний уїк-енд цього тижня. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися