У Харкові вирує атлантичний циклон Hannelore: як зміниться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області 18 січня

Жителів Харкова та області попереджають про зміну та погіршення погоди протягом 18 січня. Про це повідомляється на сторінці "Харківський регіональний центр із гідрометеорології" у Facebook.

Синоптики передають, що вчора та сьогодні в області вирує черговий атлантичний циклон Hannelore. У зв'язку з цим впродовж дня очікуються сильні пориви вітру.

У повідомленні вказується, що погода 18 січня у місті та Харківській області буде похмурою. Часом йтиме невеликий сніг. Вдень температура повітря впаде до -6 градусів.

Вітер сьогодні буде західний, 7-12 м/с, подекуди пориви, 15-20 м/с. Водіїв попереджають про те, що на дорогах, як і раніше, зберігається ожеледиця.

До слова, у центрі з гідрометеорології зазначили, що радіаційний стан довкілля у м. Харкові 16 січня 14 мкр/год.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що мешканець міста Харків зумів сфотографувати на відео дуже рідкісне природне атмосферне явище, яке можна зустріти взимку. Раніше вважали, що людина, якій пощастило стати свідком такого рідкісного природного явища, буде щасливою протягом усього року, а успіх не залишатиме її. Крім того, побачивши таке явище, можна буквально передбачити погоду найближчим часом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що Харків накрили крижані дощі. У результаті вулиці міста буквально перетворилися на ковзанку. Містяни були обурені тим, що на дорогах і тротуарах суцільний лід і ходити вулицями стало просто небезпечно. Відповідними фотографіями харків'яни поділилися у соціальних мережах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися