Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на вихідні

У Харкові та Харківській області на вихідних очікуються грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, на зміну тривалій спеці прийдуть дощі та грози. 10 липня упродовж цілого дня у Харкові очікуються грозові зливи. При цьому температура повітря вдень підніметься до +29 градусів, а до ночі стовпчики термометрів покажуть до +20 градусів.

На Харківщині також протягом дня будуть дощі. Температура повітря вдень очікується від +27 до +29 градусів. На ніч температура впаде від +18 до +20 градусів.

11 липня у Харкові та області згідно з прогнозом також буде дощова погода протягом дня. Вдень температура повітря підніметься до +29 градусів, а вночі впаде до +20 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Мешканцям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Яку воду не можна пити у Харкові. Фахівці з'ясували, вода з якого джерела не відповідає нормам і може бути небезпечною для вживання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Євген Комаровський дав рекомендацію щодо постільного режиму при ГРВІ та пояснив, чи потрібно в принципі його дотримуватися, чи потреби в цьому немає. На його думку, існує один випадок, коли хворому справді не потрібно вставати з ліжка. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися