На Харківській митниці лабрадор знайшов схованку в машині іноземця (ФОТО)

Чоловік зберігав заборонені речовини у відділенні для дрібних речей у своєму авто

Службовий собака Харківської митниці на прізвисько Ів Сен Лоран "піймав" порушника, виявивши у нього в машині заборонені речовини. Про це повідомляється у пресслужбі митниці.

За інформацією джерела, у ніч на 4 лютого, в зоні митного поста "Гоптівка" Харківської митниці під час митного огляду автомобіля лабрадор виявив якусь схованку в машині іноземця, який прямував до Росії.


Громадянин однієї з південних республік зберігав речовини рослинного походження у відділенні для дрібних речей, що знаходиться між передніми сидіннями водія. Попри те, що кількість забороненої речовини була невелика, службовий собака відразу ж виявив цю схованку в машині.


Наголошується, що дії іноземця мають ознаки порушення митних правил, визначеного ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. В результаті стосовно громадянина складено протокол, а речовину вилучено.


Читайте також:

Харків'янин збирався вивезти в Росію цінні монети. Виявлені в жінки монетки 1829, 1844, 1898, 1899, 1900 мають культурну та історичну цінність. В результаті вони були вилучені та передані музеям. Детальніше читайте в нашому матеріалі

Харків'янка намагалася вивезти до Росії цінну річ XVIII століття. Жодних дозвільних документів на переміщення цінної речі у харків'янки не було. На жінку склали протокол, а вилучений у неї годинник був направлений на проведення експертизи.

На Харківській митниці розповіли про найбільш кричущі порушення у вересні 2021 року. У пресслужбі склали ТОП-3 резонансні порушення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также