На Харківській митниці розповіли про найбільш кричущі порушення у вересні

Харківська митниця склала ТОП-3 резонансних порушень

Харківська митниця склала ТОП-3 найбільш скандальних порушень за вересень 2021 рік. Про це розповіли в прес-службі Харківської митниці.

Третє місце. Наркотики заховали в пачці вологих серветок.

Службовий пес Арчі в пункті пропуску "Гоптівка" відчув наркотики в рюкзаку мешканки РФ прямо в пачці вологих серветок. Там знаходився згорток з травою. На жінку склали протокол, а наркотики вилучили.

Друге місце. Автомобіль з секретом.

На "Гоптівка" службовий лабрадор Філ відчув наркотики у водія (українця) в автомобілі. Чоловік створив в автомобілі схованку, де сховав 4 пакети сушеної коноплі загальною вагою 0,5 кг і намагався проїхати через "зелений коридор". На зловмисника склали протокол, а наркотики вилучили.

Перше місце. Просто консерви та цукерки з РФ.

Українка везла з РФ сотні банок з рибними консервами та десятки кілограм цукерок. У жінки все вилучили ще й протокол "впаяли".

Контекст:

Через Харківську митницю найчастіше перевозять тютюн. При цьому через митницю більше проходить імпорту ніж експорту. Ціна експортних операцій за 2021 року склала 107,048 млн дол., А імпортних - 203,187 млн дол. При цьому через митницю більше проходить імпорту ніж експорту. Ціна експортних операцій за 2021 року склала 107,048 млн дол., А імпортних - 203,187 млн дол.

Харківська митниця за серпень 2021 року видала українським виробникам 618 сертифікатів EUR.1 на товари, що експортуються в країни Європейського Союзу, Великої Британії, Чорногорію, Ізраїль і країни ЄАВТ. Найбільше сертифікатів оформлено в такі країни: Польщу - 149, Литву - 117, Німеччину - 54, Румунії - 46, Болгарію - 37, Чехії - 28, Франції - 27, Італії - 14.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися