У Харківській пропав чоловік, який потребує медичної допомоги (ФОТО)

Чоловіка розшукують із вересня 2021 року

У селі Борова, що у Чугуївському районі Харківської області, безвісти зник 55-річний Василь Парфьонов. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери зазначають, що чоловік зник 20 вересня 2021 року. Того дня Василь Парфьонов вийшов із дому і не повернувся. З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації. У Мережі опублікували орієнтування в надії, що місцеві бачили цю людину і знають про те, де вона може бути.

Прикмети: зріст 180 см, довге волосся, носить бороду.

У чому був одягнений у день зникнення – невідомо.

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування зниклого безвісти Василя Парфьонова, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.


Читайте також:

• У смт Золочів безвісти зник 55-річний чоловік. Зранку він вийшов із дому і більше не повернувся. На зв'язок зі своїми рідними він також не виходить. Пошуки проводяться з 7 лютого 2022 року. Волонтери опублікували в Мережі орієнтування.

• У Харківській області безвісти зник чоловік. Відомо, що він востаннє виходив на зв'язок, коли повертався вночі додому з клубу. Проте додому він тоді не прийшов. З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Харків'янин з особливою прикметою пропав дорогою до Дніпропетровської області. Чоловік прямував до міста Каменського. Однак дорогою він перестав виходити на зв'язок. Про його місцеперебування у рідних досі немає жодної інформації. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте также