У Харківській області зник чоловік із особливою прикметою: орієнтування (ФОТО)

Чоловіка розшукують другий день

У смт Золочів, що у Богодухівському районі Харківської області, безслідно зник 62-річний чоловік з особливою прикметою. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, 7 лютого поточного року, приблизно о 10.30, чоловік вийшов з будинку по вулиці Коніка і досі не повернувся. На зв'язок зі своїми рідними чоловік не виходить. Сім'я на сьогодні нічого не знає про його місцеперебування.

Прикмети: зріст 180 см, середньої статури, сірі очі, волосся з сивиною.

Особливі прикмети: носить вуса, має шрам спереду на шиї.

У день пропажі був одягнений: чорна куртка-дубленка, темно-сині штани та такого кольору шапка, кросівки коричневого кольору.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого безвісти чоловіка, просять повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час проведення пошуків.

picture

Читайте також:
У Харкові продовжують пошуки чоловіка, який зник кілька років тому. Востаннє його бачили у вересні 2018 року. З того часу про місцеперебування зниклого немає жодної інформації. Зазначається, що чоловік має особливі прикмети: деформацію пальця на кисті правої руки, шрам під правою скронею.

У Харкові за загадкових обставин зник молодий хлопець. 30 грудня він різко перестав виходити зв'язок зі своїми рідними. Ті, своєю чергою, забили на сполох і почали пошуки хлопця.

Дорогою з Дніпра до Харкова зник молодий хлопець із татуюванням на внутрішній частині руки. Востаннє виходив на зв'язок, буду на вокзалі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися