Харків'янин з особливою прикметою зник дорогою до Дніпропетровської області: орієнтування (ФОТО)

Чоловіка розшукують майже тиждень

У Харкові безвісти зник 37-річний Олександр Калашник. Чоловік прямував зі свого міста до Кам'янського (Дніпропетровська область). З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, чоловік попрямував до Кам'янського 27 січня поточного року. З того дня він не виходить на зв'язок зі своїми близькими. У Мережі опублікували орієнтування у надії, що хтось із харків'ян чи жителів Каменського знає про місцеперебування Олександра.

Прикмети: зріст 176-178 см, худорлявої статури, зелені очі, темне волосся.

Особливі прикмети: татуювання на шиї зліва "готичний дракон", на лівій лопатці два ієрогліфи.

У день пропажі був одягнений: чорний пуховик середньої довжини, чорна шапка із сірими смужками, спортивні штани чорного кольору, чорні шкіряні черевики.

При собі мав: чорну спортивну сумку, маленьку чорну сумку, пакет "АТБ" з одягом, документи.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Олександра Калашника, просять повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що дорогою з Дніпра до Харкова зник молодий хлопець з особливою прикметою. 18 січня хлопець вирушив на автовокзал і за деякий час до відправлення автобуса до Харкова перестав виходити на зв'язок. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зник молодий хлопець. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися