Пропав дорогою з клубу додому: на Харківщині розшукують чоловіка з особливою прикметою (ФОТО)

Чоловік безвісти зник напередодні Нового року

У селі Чистоводівка безвісти зник 29-річний Микола Жигайло. Чоловіка розшукують уже понад місяць. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, у ніч з 29 на 30 грудня 2021 року приблизно о 3:00 Микола повертався з клубу додому по вулиці Залізна. Клуб розташований на вулиці Центральній. З того моменту про його місцеперебування немає жодної інформації. На зв'язок із рідними чоловік не виходить.

Прикмети: зріст 180 см, спортивна статура, темне волосся, зелені очі.

Особливі прикмети: великі кисті рук, довгі пальці.

У день зникнення був одягнений: темно-зелена приталена куртка, сині джинси, чорна кофта з білим написом, тонка шапка чорного кольору, темні кросівки з білим обідком.

Всіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Миколи, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102.

picture

Читайте також:
Харків'янин з особливою прикметою пропав дорогою до Дніпропетровської області. Наприкінці січня 2022 року чоловік попрямував до Кам'янського. Однак після цього він різко перестав виходити на зв'язок зі своїми родичами. Останні забили на сполох і звернулися до волонтерів з інформацією про зникнення їхнього близького.

• Жителька Харківської області у 2000 році виїхала на заробітки за кордон і безвісти зникла. Через 22 роки поліція не залишає надії розшукати зниклу.

• У Харкові безвісти зниклого чоловіка виявили мертвим у його власному автомобілі. Бездиханне тіло чоловіка в машині помітив випадковий перехожий. Він же й звернувся до поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися