"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова

Таких заходів було вжито для безпеки громадян

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова, а також змінила рух окремих поїздів та готова евакуювати мешканців міст поряд із лінією розмежування. Про це повідомляється у пресслужбі "Укрзалізниці".

На сьогодні усі потяги, що курсують у бік Харкова, тимчасово зупинено. В той самий час, велика частина пасажирських поїздів, всі поїзди до Києва та столиці, а також поїзди західного напрямку курсують за графіком.

Поїзди східного напрямку продовжують рух на безпечній швидкості, при цьому можливі уповільнення та зупинки з міркувань безпеки біля станцій, обладнаних укриттями. Це стосується спрямування Маріуполя через Дніпро.

Читайте також:

• 24 лютого приблизно з 4 години ночі жителі Харкова чують вибухи та постріли. На ранок городяни повідомили, що в деяких зникло опалення, вода і світло. На заправках та у банкоматів величезні черги. Деякі їдуть із міста, деякі ховаються від обстрілів у харківському метро.

• З самого ранку у харківських супермаркетах вишиковуються величезні черги. У соціальних мережах повідомляють, що найбільше народу помічено в "АТБ" та "Клас". Люди стоять у чергах на вулиці біля магазинів. Харків'яни скуповують необхідні харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• Мер Харкова Ігор Терехов звернувся до городян з проханням не залишати сьогодні свої будинки без особливих потреб. Навчальні заклади сьогодні у місті будуть закриті. Батьків просять залишати своїх дітей удома.

На сторінці Генерального штабу Збройних сил України було повідомлено про те, що під Харковом було знищено чотири російські танки.

Читайте также