Війна України з Росією: ситуація у Харкові

У Харківській області чути вибухи

У Харкові з 4 години ночі чути вибухи, звуки пострілів та іноді літаків. Жителі Харківщини масово залишаються без опалення, води, світла та інтернету. Люди намагаються зняти гроші у банкоматах, набрати воду та виїхати з міста, а деякі намагаються сховатись у метро. Заправки у регіоні забиті автомобілями.

Президент України Володимир Зеленський вже запровадив воєнний стан та заявив про вторгнення російських військ. За його словами, все перебуває під контролем. У МВС звернулися до мешканців і попросили сидіти по домівках, але тримати при собі "рятівну валізу".

Читайте також:

• Харків'янам розповіли, що зміниться після запровадження надзвичайного стану. Також з 23 лютого в Харківській області запровадили режимні обмеження.

• Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив на брифінгу з Блінкеном, чи планує українська влада евакуацію Харкова.

• У Службі безпеки України розповіли про ситуацію на кордоні Харківської області з РФ. За словами начальника управління СБУ у Харківській області, 30% військової техніки тактичної групи РФ є несправною. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися