Під Харковом знищено чотири російські танки

Танки підбили 18-річні строковики

На об'їзній дорозі міста Харків спалено 4 російські танки. Про це повідомили на сторінці Генерального штабу Збройних Сил України.

За інформацією джерела, на цей момент у Харківському напрямку та у районі проведення операції Об'єднаних сил проводяться складні бої. Було знищено чотири танки РФ.

У ході сьогоднішнього брифінгу радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що під Харковом бої йдуть за 4-5 км від межі міста. Чотири танки вдалося знищити строковикам Нацгвардії України

"Строковики Національної гвардії України, тобто солдати, які не вивчали загальновійськової битви, 18-річні хлопці, підбили 4 танки Збройних сил РФ. Це подвиг. Вони відбили потужну військову атаку. Тримають оборону", - зазначив Арестович.

Водночас у ЗСУ наголошується, що силами українських військ повернуто під повний контроль міста Маріуполь та Щастя. Знищено не менше 6 літаків, 2-х вертольотів та десятки одиниць броньованої техніки ворога. У районі Щастя знищено близько 50 російських окупантів.

Читайте також:

У Держприкордонслужбі повідомили, що вранці 24 лютого  Російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області.

Мер Харкова звернувся до мешканців міста та попросив усіх залишатися сьогодні вдома і без особливої потреби не виходити на вулицю. Також він зазначив, що дитячі садки, школи та інші заклади сьогодні закриті. Громадський транспорт працює у штатному режимі.

На Харківщині розбомбили військову частину. На щастя, у пригоді ніхто не постраждав. Подробиці читайте на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися