Ситуація у Харкові 24 лютого: городяни масово скуповують продукти у супермаркетах

Ситуація у Харкові 24 лютого

З сьогоднішньої ночі ситуація у Харкові вкрай неспокійна. Приблизно о 4 годині ранку у місті чули постріли та вибухи. На ранок городяни почали масово скуповувати продукти в супермаркетах.

Сьогодні, 24 лютого, у соціальній мережі повідомляють про те, що харківські супермаркети забиті. Люди масово скуповують основні харчові продукти та воду. Вишиковуються величезні черги.

picture

Джерело повідомляє, що великий наплив людей помічений у таких магазинах як "АТБ" та "Клас". Біля останнього величезна черга зібралася на вулиці.

picture

Нагадаємо, що з 23 лютого в Україні запровадили надзвичайний стан. Вранці мер Харкова звернувся до мешканців міста та закликав усіх не залишати свої будинки без особливої потреби. У місті сьогодні не працюватимуть дитячі садки, школи, а також інші заклади. Міський голова просить усіх зберігати спокій. Про ситуацію у місті він доповідатиме регулярно.

Читайте також:

Вночі жителі міста Харків чули постріли та вибухи. У місті відбувається паніка. Люди скуповують продукти у супермаркетах, терміново знімають гроші у банкоматах. На заправках вишиковуються величезні черги. Окрім того, городяни говорять про проблеми із водою.

Жителі Білгородської області розповіли про танки, що рухаються на Харків. Про це "Коментарі" стало відомо з власних джерел. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також нагадаємо, що сьогодні у Харкові платні послуги стали безкоштовними. Так, проїзд у міському транспорті для городян сьогодні зробили безплатним. " Ситуація у місті така, що ухвалено рішення про те, що громадський транспорт працює безкоштовно. Об'єкти інфраструктури працюють у плановому режимі", - сказав мер Терехов.



Джерело: https://t.me/truexanews
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися