У Харкові горів один із найбільших ТРЦ у місті: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

Пізно ввечері 9 березня у Харкові сталася пожежа в одному із найбільших торговельно-розважальних центрів міста – "Nikolsky". Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Спочатку інформація про пожежу у ТРЦ з'явилася від очевидців події у соціальних мережах. Згодом рятувальники її підтвердили. За словами джерела, до місця події було направлено три відділення служби порятунку.


Прибувши до палаючого торгово-розважального центру рятувальники встановили, що на 4-му та технічному поверхах, а також на покрівлі горіли конструктивні елементи та оздоблення.


Площа пожежі становила близько 100 кв. О 03:00 пожежу було ліквідовано. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Як повідомляє харківський губернатор Олег Синєгубов, супротивник важкою системою залпового вогню "Смерч" пошкодив купол ТРЦ "Микільський" з подальшим обвалом усередині.

Читайте також:

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• З міста Ізюм, оточеного російськими окупантами, вдалося евакуювати 250 людей. У вивезенні людей із міста брали участь бійці тероборони. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• На Харківщині під час виконання службових обов'язків загинув майор поліції

Читайте также