Густий і чорний дим: у Харкові горить кіоск із напівфабрикатами (ФОТО, ВІДЕО)

Інформації про постраждалих немає

У Харкові, на вулиці Власенко, 4 серпня сталося загоряння кіоску. За словами очевидців, це кіоск, в якому торгують напівфабрикатами. Відповідний відеоролик і фотографії оприлюднили в Телеграм-каналі "Труха".

Наразі інформації про причини пожежі й постраждалих немає.

Нагадаємо, що харківські рятувальники 4 серпня отримали 10 повідомлень про займання сухої трави, стерні, очерету, гілок, хвойної підстилки у лісах і на відкритих територіях. Загальна площа цих пожеж — понад 8 га.

У Харкові 14 липня по вулиці Тарасівській, 2а горіла дерев'яна господарська будівля. Спочатку про пожежу повідомили в соцмережах і розповіли, що нібито горить відома львівська піцерія "Маранелла", однак виявилося, що горіли складські приміщення піцерії.

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу у п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була у тому, що на вікнах у нього стояли ґрати, тому вибратися ніяк не виходило.

⬤ Харківські рятувальники 15 липня о 02:43 отримали повідомлення про пожежу на складах приватного підприємства зі зберігання деревини на вулиці Киргизькій, 19.


Читайте также