У Харкові поні залишили на спеці в машині (ВІДЕО)

Харків'янина обурило поводження з твариною

У Харкові власник поні на площі Свободи залишив тварину на спеці в замкненому автомобілі. Обурений очевидець зняв це на камеру і присоромив господаря поні. Відповідне відео зараз публікують у соцмережах.

За словами очевидця, він просто проходив повз і почув, що поні видає звуки з машини. Водія не було на місці, а навколо замкненого автомобіля сильно смерділо. Чоловік знайшов господаря поні й під загрозою виклику поліції змусив випустити бідну тварину.

Інші новини Харкова:

У Харкові вночі 28 серпня на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

Читайте также