Війна в Україні: харків'яни розшукують своїх зниклих родичів (ФОТО)

У місті сталося одразу кілька випадків зникнення людей з початку березня

З початку війни в Україні безвісти зникла велика кількість людей. Пошуково-рятувальний загін "Мілена" опублікував на своїй сторінці у Facebook інформацію про зниклих у Харкові.

Нерівна Надія Олександрівна

19 березня у Харкові безвісти зникла Нерівна Надія Олександрівна, 1949 року народження. Жінка вийшла з дому на вул. Фонвізіна 10, район Одеської, і не повернулася.

Прикмети: зріст 155 см, середньої статури, очі сірі, шатенка.

Була одягнена: куртка чорна, у нижній частині вишиті рожеві квіти, чорний фетровий берет, темно-сірі штани. Носить окуляри.

Зазначається, що з собою жінка не мала ні документів, ні телефону, ні грошей. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклої, просять повідомити за телефоном: 0954955387 (Ірина).


Самойлов Ігор Анатолійович

10 березня на зв'язок зі своїми близькими перестав виходити Самойлов Ігор, 1981 року народження. Чоловік мешкає в районі Павлове Поле.

Родичі розмістили в Мережі фотографію зниклого та просять усіх, хто знає про його місцеперебування, повідомити про це за телефоном: 0961235237 (Софія Бондаренко).

При собі чоловік мав паспорт.


Трейтяк В'ячеслав Іванович

У Харкові розшукується безвісти зниклий Трейтяк В'ячеслав Іванович. Чоловік є з дитинства інвалідом 1-ї групи. На зв'язок зі своєю родиною перестав виходити 7 березня.

Якщо ви володієте якоюсь інформацією про місцеперебування зниклого, повідомте про це за телефоном: 0979719761 (Юрій)

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.

Читайте также