На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми: є загиблі

Внаслідок обстрілу автомобіля загинула також 9-річна дівчинка

У Харківській області російські окупанти розстріляли легковий автомобіль, у якому перебували двоє дорослих, а також їхні діти – 9-річна дівчинка та 17-річний хлопець. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі "Офіс Генерального прокурора".

За інформацією джерела, сім'я кричала загарбникам, що вони цивільні, водночас розмахуючи білим прапором. Проте, навіть попри білий прапор, російський танк розстріляли машину.

Внаслідок пригоди загинули батьки та 9-річна дівчинка. 17-річний хлопець залишився живим, але отримав поранення. Наразі постраждалий перебуває під наглядом лікарів.

Окрім того, як повідомляє джерело, окупанти обстріляли евакуаційні автобуси з дітьми з Маріуполя. В результаті четверо дітей отримали поранення. Ще троє дітей потрапили під обстріл у Пологівському районі Запорізької області, ще одна дитина – у с. Кам'янському. Двоє дітей у тяжкому стані.

Читайте також:

 У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

 Харків'янам заборонили використовувати відеореєстратори, щоб ворог не отримував інформацію про позиції та переміщення ЗСУ. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.  

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися