Під час війни у Харкові зникли кілька людей (ФОТО)

Опубліковані орієнтування та фото зниклих

Харків'яни розшукують своїх родичів, які безвісти зникли під час війни, що відбувається у Харкові та по всій Україні. Про це повідомляється на сторінці пошуково-рятувального загону "Мілена" у Facebook.

Волонтери повідомляють, що 27 лютого безвісти зникла 32-річна Палеха Таїсія Сергіївна. Того дня дівчина вийшла за продуктами у районі Гагаріна (набережна) та не повернулася.

Прикмети: каштанове волосся, очі карі, зріст 165 см.

У день пропажі була одягнена: теплий рожевий костюм та коричнева курточка.

Контакти для зв'язку: 0939517758

picture

1 березня перестав виходити на зв'язок зі своєю родиною Шевчук Сергій Володимирович, 2002 року народження. Є студентом ХНУПС.

Контакт зв'язку: 0674799872.
picture

2 березня пропав Дученко Степан Леонідович. Виїхав із Києва Житомирською трасою. Востаннє виходив на зв'язок із 13:00 до 14:00 2 березня. За словами його дочки, зв'язок обірвався у районі Білогородки, Макарівського району, Київської області. Степан Дудченко їхав із 5 чоловіками. Попередньо автомобіль потрапив під обстріл і чоловік теж.

Авто: Таврія кавового кольору.

Був одягнений: у темно-синю куртку з чорновою застібкою та блискавкою, темно-синя сорочка у клітку, сірі штани, чорний кашкет.

При собі має бути пенсійне посвідчення.

Телефон дочки: 0632537753.

picture

Читайте також:

Арестович висловився про настання російських військ на Харків. За його словами, ворог зазнає великих втрат як у техніці, так і в особовому складі.

Солдат ЗСУ заявив, що російських окупантів вони не бояться, а про захоплення Харкова ворожими військами не може бути й мови. Наразі ситуація повністю під контролем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися