ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюму (ВІДЕО)

Після Перемоги України трофеї виставлять на горі Крем'янець як історичний експонат

На околицях Ізюма українські військові обстріляли колону російських окупантів, після чого ті, покинувши техніку, втекли. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник відділу міськради Ізюма Максим Стрельник.

Зазначається, що наша армія завдала артилерійського удару по загарбниках. Невдовзі з'ясувалося, що окупанти втекли з поля битви та залишили свою справну бронетехніку. Таким чином, українські військові завоювали перші трофеї ворога на околиці Ізюма.

Стрельник наголосив, що тепер ця техніка працюватиме у Польщі нашої країни.

"Після нашої Перемоги її буде виставлено на горі Крем'янець як історичний експонат", - сказав Максим Стрельник.

У Мережі також опубліковано відео з місця події.

Читайте також:

У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

Харків'янам заборонили використовувати відеореєстратори, щоб ворог не отримував інформацію про позиції та переміщення ЗСУ. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.  

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.



S TARAPOV

6 липня 2022, 09:59

Смерть российским фашистам. !! Смерть путину!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися