У Харкові ліквідують наслідки обстрілу в Індустріальному районі (ФОТО)

Рятувальники разом з комунальниками ремонтують покрівлю на багатоповерхівці.

У Харкові через ворожий обстріл росіян було пошкоджено житлову багатоповерхівку в Індустріальному районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, працівники КП "Харківжитлобуд" виконують роботи з відновлення покрівлі будинку по вул. Електровозній. Частина покрівлі цього будинку була зруйнована внаслідок влучання снаряду.

В демонтажі аварійних бетонних конструкцій працівникам комунального підприємства допомагають бійці ДСНС України.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія 15 листопада обстріляла ракетами всю Україну, "прильоти" були у Харкові та Чугуївському районі також. Ворожі війська цинічно цілили в об’єкти енергетичної інфраструктури. Через влучання, було знеструмлено близько 900 тисяч осель споживачів у Харківській області.

На ранок 16 листопада без світла залишалися майже 90 тисяч людей у Харківській області. Зараз енергетики та комунальні служби роблять усе можливе, щоб повернути світло у будинки мешканців Харкова та області.

Світло вже відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів. Поки без світла залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.

Станом на 16 листопада в Україні, зокрема у Харкові та області, діють графіки погодинних відключень, а також застосовують аварійні відключення світла. Українців просять максимально підготуватися до того, що світла може не бути декілька годин, зробити запас води, зарядити усі пристрої та запастись терпінням.

Читайте также