Ситуація зі світлом у Харкові станом на ранок – Олег Синєгубов

Енергетики відновлюють електропостачання в місті.

Ввечері 15 листопада ворожі російські війська завдали шість ракетних ударів по місту Харків та Чугуївському району. Є пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури. Без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалися близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області.

Станом на ранок електропостачання відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів.

Поки без світла залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстріляла Харківську область – Генштаб ЗСУ. Окупанти гатили з артилерії та мінометів по Харківській області.

За минулу добу з 15 на 16 листопада російські війська вели обстріли по селам та містам Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

Так, рашисти наносили удари з мінометів, ствольної та реактивної артилерії на Слобожанському напрямку – по районах населених пунктів Вовчанськ, Кам’янка, Стариця, Стрілеча, Глибоке, Тернова, Козача Лопань та Гоптівка;

на Куп’янському напрямку росіяни гатили з танків та різнокаліберної артилерії, по районах населених пунктів Берестове, Терни, Кислівка, Зарічне.

За інформацією начальника Харківської ОВА ОлегаСинєгубова, протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Є руйнування приватних будинків, господарчих споруд, сталися пожежі.

За даними медиків, в Куп'янському районі з вибуховою травмою госпіталізовано жінку 73 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися