Обмеження споживання електроенергії 16 листопада у Харкові та області: деталі

Світло вимикатимуть за графіком і без.

Сьогодні, 16 листопада, у всіх областях України застосовуватимуть графіки погодинних відключень, а також додатково діятимуть аварійні відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Російські ракетні удари 15 листопада по енергетичній інфраструктурі, а також похолодання ще більше похитнули ситуацію в енергосистемі, повідомляють енергокомпанії.

Українців, у тому числі й мешканців Харкова та області, просять підготуватися, що світло можуть відключати на великі проміжки часу: запасіться водою, зарядіть павербанки та телефони.

В "Укренерго" повідомляють, що обмеження споживання необхідно, щоб зберегти стабільність енергосистеми після вже шостої ракетної атаки рашистів по енергооб'єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово, щоб відновити пошкодження інфраструктури та повернути світло українцям.

За інформацією заступника голови Офісу Президента України Кирила Тимошенко, на Харківщині без світла залишається близько 90 тисяч споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Зірвала прапор України з адмінбудівлі та зламала флагшток – що буде з жінкою. Жінка зірвала прапор уже після визволення селища від рашистів.

У Харківському районі у селищі Вільшани вже після деокупації населеного пункту жінка вирішила підтримати ворога та зірвала прапор України з адмінбудівлі колишньої селищної ради. Також зловмисниця зламала флагшток. Про злочин у поліцію повідомили місцеві мешканці.

Подія сталася вчора, 15 листопада, вранці. Мешканка селища Солоницівської громади Харківського району поглумилась над державним прапором України. Поліцейські Харківського районного управління поліції №3 разом із слідчими та оперативниками виявили фрагменти Державного Прапора України та інші речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися