У Харкові синоптики оголосили перший рівень небезпеки: як зміниться погода

Жителів Харкова та області попередили про небезпечні метеорологічні явища

Сьогодні у Харкові та Харківській області погіршиться погода. Рятувальники оголосили І рівень небезпеки (жовтий).

Так, згідно з прогнозом, сьогодні, 1 лютого, у Харкові та області буде хмарна погода до ночі, після чого знову почнеться снігопад. Зазначається, що вдень температура повітря сягне 2 градусів. Проте вночі на харків'ян знову чекають морози. Синоптики передають, що температура впаде до -5 градусів.

Як зазначили у пресслужбі ДСНС Харківської області, 1 лютого на більшій частині території країни на дорогах очікується ожеледиця. Це, своєю чергою, може призвести до порушення руху транспорту.

Крім того, після плюсової температури вдень та нічного морозу зі снігом, до ранку у Харкові та області можуть бути слизькі ділянки на прибудинкових територіях та на тротуарах.

picture


Читайте також:

Харків'яни помітили рідкісне атмосферне оптичне явище. Раніше вважалося, що тим, хто побачив зазначене явище, пощастило і протягом цілого року людину переслідуватимуть удача і радісні події. Крім того, ставши свідком такого явища, можна зрозуміти, якою буде погода найближчим часом.

• На початку січня 2022 року у вихідні дні у Харкові пройшов крижаний дощ, який залишив після себе ожеледицю на дорогах та тротуарах міста. На ранок комунальники не встигли впоратися з негодою і харків'янам було складно пересуватися вулицями. Фото крижаного колапсу городяни опублікували у Мережі.

• У Харківській області в річці виявили мертвого бика, що покрився льодом. 600-кілограмова тварина вночі провалилася під лід і не змогла вибратися самостійно.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися