У річці під Харковом виявили жахливу знахідку (ФОТО)

Очевидці опублікували в Мережі фото страшної знахідки у річці

У смт Слобожанське, що у Зміївському районі Харківської області, у річці виявили замерзлий труп великого бика. Про це повідомляється в одному із харківських Telegram-каналів.

Зазначається, що місцеві помітили у річці мертвого бика, вагою приблизно 600 кілограмів, який, мабуть, упав у воду і не зміг вибратися самостійно. В результаті тварина загинула від переохолодження. На момент виявлення бик вже буквально покрився льодом.

Очевидці події обурені тим, що сталося. Вони заявляють, що добре знають власника цього бика, і він нібито зовсім не стежить за своїми тваринами. Крім биків чоловік тримає ще й верблюдів.

picture

"Холодне, голодне, озлоблене!!! Скільки вже було постраждалих людей, збитки на городах! Та й взагалі, страх оточуючих людей вийти на вулицю", - пишуть місцеві.

Варто зазначити, що на початку січня рятувальники приїхали до Слобожанського, щоб дістати з крижаної води 600-кілограмового бика, який провалився під лід. Тоді співробітникам ДСНС вдалося врятувати тварину. Його витягли за допомогою рятувальної мотузки. Її зачепили на тварині та витягли на берег.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло про те, що у Харківській області завівся шакал. Фахівці зазначають, що ця тварина є нехарактерною для Харківського регіону. Ймовірно, хижак міг оселитися там через зміну клімату та надто теплу зиму. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт писав про те, що в Харківській області чоловік зняв на відео, як на нього прямо посеред вулиці накинулася лисиця. Інцидент трапився неподалік складів із зерном, де постраждалий працює сторожем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися