На вихідних у Харкові буде аномальна спека та дощ

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 13 та 14 серпня

Цими вихідними у Харкові та Харківській області очікується спека до +37 градусів. Водночас йтиме дощ. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, у суботу, 13 серпня, у Харкові протягом дня буде дощова погода. При цьому температура повітря підійматиметься до 35 градусів. На ніч стовпчики термометрів впадуть до 21 градуса.

У Харківській області також з ночі та упродовж дня йтиме дощ. Температура повітря вдень очікується від +33 до +35 градусів. Вночі буде від 19 до 21 градуса.

У неділю, 14 серпня, до Харкова та області прийде аномальна спека. Вдень синоптики прогнозують до 37 градусів. Вночі температура повітря опуститься до 23 градусів. У минулі часи помітили, якщо в цей день погода буде невеликою.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися