Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина"

Понад 40 партнерів проекту відновили роботу

З початку війни у Харкові закрилася велика кількість компаній, магазинів, кафе, ресторанів та інших місць, які були партнерами проекту "Карта харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів.

На сайті проекту "Карта харків'янина" опубліковано список партнерів, які відновили свою роботу, який оновлюється в режимі реального часу. Тепер городяни можуть бачити в розділі "Партнери проекту" компанії, що діють на цей час, та інтерактивну карту.

На сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Деякі послуги також можна отримати онлайн.

picture

Довідка: "X-card" - це унікальний проект міста Харків. Ця карта замінює "E-ticket", дає можливість безкоштовно відвідувати зоопарк, а також отримувати різноманітні знижки у магазинах, які є партнерами проекту. Оформити "Карту харків'янина" можна онлайн - через додаток "Мій Харків" або отримати її до ЦНАПу.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Як і де оформити електронну картку харків'янина. Містянам стало доступне оформлення "карти" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання Карти розповіли на офіційних сторінках проєкту у соцмережах, і навіть додали відеоінструкцію.

 У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента. Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно ознайомитися з інструкцією та виконати одну вимогу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Терехов отримав іменну картку харків'янина. Що купив мер міста зі знижкою в одному із харківських супермаркетів. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися