Зруйновано будівлю ГУНП у Харківській області: рятувальники розбирають завали

2 березня Харків зазнав чергової атаки від російських окупантів. В результаті було зруйновано будинки танкового училища, університет повітряних сил, а також будівлю ГУНП. Щодо останнього, стало відомо про точну кількість жертв та постраждалих. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

Так, за словами Болвінова, внаслідок артобстрілу загинули чотири особи. Ще 15 дістали різні травми. На сьогодні рятувальники розбирають завали на місці події.

Водночас слідчим управлінням проводиться огляд місця подій, забираються тіла загиблих та залишки авіабомби.


Читайте також:

Мародери підвищують планку: у Харкові з автосалону намагалися вкрасти Porsche. Проте їхні плани провалилися, а самих зловмисників затримали співробітники поліції. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися