У Харкові з артилерії та «Градів» обстріляли поліклініку: є загиблі

Російські загарбники вчинили черговий військовий злочин

Харків зазнав чергового обстрілу з боку російських окупантів. Цього разу постраждала будівля поліклініки та люди, які знаходилися всередині. Про це у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Так, уранці 25 березня в Основ'янському районі міста з артилерії та "Градів" окупанти обстріляли міську поліклініку. У ній городянам надавали гуманітарну допомогу. Постраждали 7 людей, з яких 4 померли.

"Очевидно, що ворог хоче посіяти паніку та перешкоджає отриманню гуманітарної допомоги. Учора вдень російські війська також обстріляли пункт видачі "Нової пошти", 6 людей загинули, 17 - постраждалих", - сказав Синєгубов.

Також Синєгубов наголосив, що окупанти обов'язково заплатять за ці ганебні злочини проти мирного населення.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.

У Харкові російські окупанти обстріляли супермаркет та термінал аеропорту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/2733
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися