У Харкові російські окупанти обстріляли супермаркет та термінал аеропорту

Ситуація у Харкові та області 25 березня

За останню добу окупанти не припиняли атакувати Харків. Було завдано 55 ударів, зафіксовано підвищену активність "Градів", "Урагану" – близько 240 разів. Про це під час цілодобового телемарафону розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Вночі у місті було обстріляно термінал аеропорту. На ранок окупанти обстріляли супермаркет "Метро". Чи є постраждалі – не повідомляється.

"Навряд чи там продавалася якась зброя або військова техніка, або цей супермаркет мав відношення у військовій інфраструктурі", - сказав Синєгубов.

Також повідомляється, що Харків та Харківщина тримають оборону. За деякими напрямками ЗСУ йдуть у контрнаступ. Наші захисники дають гідну відсіч: знищили російську групу зі складу 59-го танкового полку Західного військового округу, який діяв у напрямку Харкова. Збито два ворожі літаки біля Ізюма.

Окрім цього, зенітно-ракетні підрозділи, що стоять в обороні міста-героя Харкова, збили ракету.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.



Джерело: https://t.me/synegubov/2730
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися