У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ

Після того, як людей вивозять, зв'язку з ними більше немає

У місті Ізюм, частина якого окупована російськими загарбниками, відбувається справжнє звірство. Окупанти знущаються з людей, чинять насильство, а також викрадають і вивозять на територію РФ. Про це повідомив начальник відділу міськради Ізюму Максим Стрельник.

За його словами, вже були випадки викрадення чоловіків, жінок та дітей. Літніх людей поки не чіпають. Людей буквально вивозять силою на територію Росії. Після цього жодного зв'язку із викраденими немає.

"Востаннє вони повідомляли, що за ними прийшли російські військові та відвозять їх на російську територію. Це справжні викрадення", - сказав Стрельник.

Також Стрельник зазначив, що деяких городян російські військові просто виселяють із будинків і самі поселяються там. Крім того, загарбники шукають молодих людей, щоб насильно змушувати рабською працею працювати над створенням фортифікаційних споруд у Північній частині міста, а також створювати окопи та рити траншеї.

Читайте також:

• У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

• Чому російські окупанти так наполегливо і таким звірячим чином, із варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

• ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися