Куди піти у Харкові з дитиною: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші дитячі події, які відбудуться у Харкові цими вихідними, 24 і 25 червня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрав найцікавіші дитячі події, які відбудуться на цих вихідних у Харкові. Через війну заходів у місті не так багато, але є концерти, вистави, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть з дітьми вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та дотримуйтесь правил безпеки.

Куди піти з дитиною у Харкові на вихідних 24 та 25 червня:


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 24 та 25 червня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81 

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 24 та 25 червня, 12:00

Де: дельфінарій "NEMO", вул. Сумська, 35

Вартість: 300 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Вистава "Жираф Монс"

Вистава розповідає історію воєнної весни Харкова. Це казка про жирафеня, покинуте у зоопарку під час бомбардувань міста. Сценарист та драматург Олег Михайлов поєднав цю історію з міською легендою про жирафу, який ховався у під’їзді будинку під час німецької окупації у часи Другої Світової війни. Рекомендована для сімейного перегляду.

Коли: 24 червня, о 16:00

Де: Внутрішній двір Театру Ляльок, площа Конституції, 24

Вартість: 100 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Вистава "Цяточка"

Це мудра та весела казка найвідомішої казкарки Нідерландів, лауреатки Золотої медалі Г. К. Андерсена, Анни Шмідт, творчість якої знають та люблять по всьому світу. Її приголомшлива уява створила світ, сповнений гумору, чудових перетворень та дивовижних таємниць. Там живуть казкові герої, які чимось нагадують батьків, друзів, сусідів.  Зазирнемо ж у цей світ, тим більше, що зустрічі зі своїм глядачем вже чекає ще одна загадкова гостя – принцеса, яка має незрозуміле ім'я Цяточка. Цікаво почути історію про неї.

Коли: 25 червня, о 16:00

Де: Внутрішній двір Театру Ляльок, площа Конституції, 24

Вартість: 100 грн

Придбати квиток можно за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 24 червня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися