Магнолії та бруньки: що відбувається у Центральному парку Харкова

У Харківському парку сонячний та майже весняний день

Центральний парк Харкова опублікував фото сонячних алей та магнолій, які вже випустили перші бруньки. Вже навесні ці прекрасні квіти прикрасять парк.

 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російська армія використала чорні дрони для ударів по Харкову (ФОТО)

Щонайменше троє людей постраждали під час атаки дронами на місто Харків. Уламки російських безпілотників "Герань-2" слідчі збирають на місцях влучань. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

Він опублікував фото уламків беспілотників, які російська армія запустила по Харкову. Видно, що вони мають чорне фарбування, на відміну від колишніх білих, які росія застосовувала раніше.

Ще у листопаді речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що щоб ускладнити роботу української протиповітряної оборони, росія почала застосовувати ударні дрони Shahed чорного кольору.

Для чого це робиться – читайте та дивіться за посиланням.

Мер Харкова хоче створити конкуренцію забудовникам та ріелторам в місті

Міський голова Ігор Терехов зустрівся з експертами Житлової ініціативи для Східної Європи, що реалізується під патронатом Європейської економічної комісії ООН.

Під час переговорів обговорювалися деталі розробки Концепції муніципального житла для міста. Проєкт реалізовуватиметься за фінансової підтримки Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Як зазначив мер, внаслідок обстрілів понад 150 тис. городян втратили житло, тому сьогодні є потреба не лише у відновленні пошкоджених будинків, а й у будівництві житла. За його словами, це сприятиме поверненню харків'ян до міста.

Яку ініціативу запропонував мер Терехов – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися